Despre Noi

Entuziasm si ingeniozitate

Pentru dinamica noastra echipa, fiecare provocare este o oportunitate de a-si testa inalta calificare in domeniul veterinar si nu numai, dar si de a gasi mereu cea mai buna solutie.

Calitatea produselor

Produsele pe care le promovam si le distribuim, in conformitate cu legislatiile europene in vigoare si cu standardele internationale, este cea mai inalta. Colaboram cu cele mai renumite marci din lume ai astfel putem sa le oferim clientilor nostri produsele de top de care au nevoie.

Orientare catre client

Pentru ca fiecare client e unic, echipa noastra isi aduna fortele pentru a asigura asistenta personalizata, in functie de nevoile fiecaruia. Acest lucru este posibil datorita gamei variate de produse pe care o punem la dispozitie si a unei retele extinse de distributie.

Grija pentru mediu

Crezul nostru este ca un mediu mai curat e esential pentru bunastarea atat a oamenilor, cat si a animalelor. Incercam sa protejam mediul, minimizand impactul asupra lui, in special prin controlul emisiilor de gaz si prin diminuarea riscului asociat cu activitatea noastra. Intotdeauna alegem produsele fabricate prin utilizarea tehnologiilor prietenoase cu mediul si eficiente din punct de vedere al consumului energetic. Dezvoltarea durabila este parte integrata a strategiei noastre.